SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersberg Arlanda IBK
Bli medlem i Rosersberg Arlanda IBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Rosersberg Arlanda IBK, RA19!
Arlanda IBK och Rosersbergs IK IB påbörjade sitt samarbete 2019. Samarbetslagen kallade vi RA19. 
 
Till säsongen 2020 ville vi utöka samarbetet genom att bilda en stor innebandyförening. Lösningen blev att Arlanda IBK bytte namn till Rosersberg Arlanda IBK samt att samtliga ungdomslag numera spelar som RA19-lag. 
 
Säsongen 2021/22 har vi tagit sista steget mot att bli en stor gemensam förening genom att slå ihop föreningarnas båda herrlag. 
 
Utöver ungdomslagen har vi våra tre representationslag, herrlaget som spelar i division 2, damlaget som spelar i division 1 samt vårt lag i juniorallsvenskan HJ18.
Smittspridningen är hög
2022-01-19 17:22

Hej alla medlemmar!

Hoppas att allt är bra även om smittspridningen just nu är stor.

Påminner alla om att det är viktigt att stanna hemma vid symptom eller när någon i familjen är sjuk. 

Tänk också på att minimera antal föräldrar och anhöriga på träningar och matcher, så vi undviker trängsel i hallarna. 


Vi har tagit fram rutiner för våra matcher och i punktform gäller:

  • få anhöriga som möjligt. Gärna högst en per spelare
  • Vi kontrollerar vaccinbevis för alla över 18 år som vill komma och titta på en match
  • Vi tillåter endast sittande publik där vi håller avstånd eller håller oss till vårt sällskap på högst åtta personer. 
  • Vi sätter hemma- och bortapubliken på olika läktare
  • Om möjligt släpper vi in och ut borta- och hemmalag via olika ingångar

Under dokument hittar du rutiner vid hallansvar, så där finns mer detaljerad information kring våra matcher och vad som gäller. 

 

Har du frågor får du gärna höra av dig till kansli@ra19.se

 

Ha en fin kväll!

Styrelsen

Välkommen tillbaka Robin Johansson
2021-12-03 13:28

Förändringar i ledarstaben kring JAS/H3

 

Vi vill börja med att tacka Jerry Hakefjäll för sina insatser som assisterande tränare under hösten. Ibland räcker tiden inte till för både arbete och innebandy.

 

Samtidigt är det glädjande att vi så snabbt kan presentera Robin Johansson som assisterande till vår huvudtränare Erik Forsberg med start omgående. Robin har haft en paus från innebandyn sen årsskiftet, efter att framgångsrikt ansvarat för vår P05 grupp under ett antal år.  Robin har även varit en stark drivkraft till samgåendet mellan Rosersberg och Arlanda som numera är RA19. Med andra ord mycket kunnande och ett starkt föreningshjärta har nu hittat hem igen.

 

Varmt Välkommen hem Robin!

 

Anders Ekeroth

Senior- och Junioransvarig RA19

Rutin för större arrangemang
2021-11-30 15:58

Nedan rutin gäller från och med den 1 december i samband med våra arrangemang där vi förväntas ha en publik på fler än 100 personer.

 

Rutin för kontroll av vaccinationsbevis i samband med allmän sammankomst för Rosersberg Arlanda IBK

 

Vid match som förväntas ha en publik med fler än 100 personer ska två entrévärdar bemanna entré för att be gäster över 18 år att uppvisa giltigt vaccinationsbevis i kombination med legitimation. Utsedda entrévärdar kommer att informeras om rutiner och förfarandet via vår interkommunikation SportAdmin inför varje match.

 

Alla affischer samt annan reklam inför matchen behöver innehålla information om att vaccinationsbevis ska uppvisas av samtliga över 18 år. 

Information ifrån kommunen rörande grusytan utanför Rosershallen
2021-11-03 22:46
Fordon på gångväg samt grusyta

På förekommen anledning vill vi påminna om att idrottsplatsen inte är en genomfartsled från centrala Rosersberg till motorvägspåfarten. Det är inte heller tillåtet att köra bil på gång- och cykelvägen utan särskilt tillstånd och anledning för detta.

Vi har uppmärksammat att bilar körs via gång- och cykelvägen genom idrottsplatsen. Vidare har annan trafik skett via den södra infarten för att parkera så nära sporthallarna som möjligt – trots att det finns lediga p-platser vid de anvisade parkeringsytorna. Detta är varken tillåtet eller lämpligt.

Följande åtgärder har genomförts
- Den parkeringsyta vid Harald Almgrensväg – södra infarten - som tidigare enbart var reserverad för bussar , är nu omskyltat och kan användas som bilparkering. Det innebär en utökning av antalet parkeringsplatser
- Den vägbom som begränsar framkomligheten vid gång- och cykelvägen vid slutet av Nyborgsvägen – norra delen -  kommer inom kort förses med ett lås som kräver en kodad nyckel. Denna bom ska endast i undantagsfall kunna öppnas.
- Infarten via Harald Almgrensväg är den som ska nyttjas i det fall nyttotrafik behöver komma in på området med fordon. Sophämtning, snöröjning, fastighetsskötsel och större varuleveranser är exempel på nyttotrafik.
- I de fall aktiviteter ordnas som innebär att grusytan eller annan yta än idag markerade parkeringsplatser behöver nyttjas till parkering av fordon, kan föreningen söka tillstånd för att nyttja parkeringsyta utöver de ordinarie parkeringsytorna. Detta sker via Kultur- och fritidsförvaltningen. I det fall andra ytor behöver nyttjas har anordnande förening ett ansvar för att fordon framförs och parkerar på ett korrekt sätt. Parkeringsvärdar eller liknande är exempel på väl fungerande lösning på andra idrottsplatser.

Varför
Informationen ska absolut ses som en tydlig och kraftfull uppmaning om skärpning gällande efterlevnad av de regler som gäller kring parkering och framförande av fordon kring Råbergsvallen och sporthallarna.

Kan det bli bättre?
Under året har en utveckling av området pågått. Utegym och boulebanor byggs och tar plats på delar av grusytan. Parallellt med detta pågår ett förberedande arbete med bla. en kommande medborgardialog som syftar till att förbättra och utveckla främst grusytan ytterligare men även parkeringsfrågan hanteras i detta arbete. Allt i syfte att få en långsiktigt fungerande situation gällande parkering av fordon men givetvis att utveckla idrottsområdet ytterligare. Delar av dessa planerade åtgärder är på plats inom kort, andra delar är finansierade för kommande år. Det större greppet om området som nu ska hanteras via bl.a. en medborgardialog kommer att skapa ett underlag för kommande politiska beslut om hur området kan se ut och komma att fungera.

Dam A-lag
Vi har plats för fler spelare
2021-06-30 08:47, Dam A-lag

RA19 Dam har plats för fler taggade tjejer.

Vi spelar våra hemmamatcher i Ekilla Sporthall där vi även har våra träningspass två gånger per vecka.

Kom gärna och provträna med oss!

 

Är du intresserad eller vill veta mer?

Kontakta: Michael Jonsson 072-726 66 67 - michael@msolutions.se

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sociala medier
Våra sponsorer
Insamling
Stötta din förening
Idrottsförsäkring