SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersberg Arlanda IBK
Bli medlem i Rosersberg Arlanda IBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Rosersberg Arlanda IBK, RA19!
Arlanda IBK och Rosersbergs IK IB påbörjade sitt samarbete 2019. Samarbetslagen kallade vi RA19. 

Till säsongen 2020 ville vi utöka samarbetet genom att bilda en stor innebandyförening. Lösningen blev att Arlanda IBK bytte namn till Rosersberg Arlanda IBK samt att samtliga ungdomslag numera spelar som RA19-lag. 

Utöver ungdomslagen har vi våra tre representationslag, herrlaget som spelar i division 2, damlaget som spelar i division 1 samt vårt lag i juniorallsvenskan HJ18.
Dam A-lag
Vi har plats för fler spelare
2021-06-30 08:47, Dam A-lag

RA19 Dam har plats för fler taggade tjejer.

Vi spelar våra hemmamatcher i Ekilla Sporthall där vi även har våra träningspass två gånger per vecka.

Kom gärna och provträna med oss!

 

Är du intresserad eller vill veta mer?

Kontakta: Michael Jonsson 072-726 66 67 - michael@msolutions.se

Äntligen - nu är vi en gemensam förening
2021-06-16 16:16

Igår hade vi ett digitalt årsmöte. Första i historien. Mötet leddes med bravur av Bengt Hellström och tekniken var med oss hela mötet.

 

Detta årsmöte känns historiskt. Äntligen är vi en enda stor gemensam innebandyförening - Rosersberg Arlanda IBK, RA19.

 

Vi har nått vårt mål som vi har kämpat för under några år. Nu har vi en spännande väg framåt där vi alla tillsammans ska skapa en ny kultur - en RA19-kultur.

 

På mötet valdes en ny styrelse:

Marianne Isoz Henriksson, ordförande

Maria Rosén, vice ordförande och sekreterare (beslutades på efterföljande konstituerande  mötet)

Helena Smeds, kassör (beslutades på efterföljande konstituerande mötet)

Martin Wilhelmsson

Anders Ekerot

Anna Danielsson

Helena Fuchs

 

Vi återkommer med mer information när protokollet är klart och vi har haft vårt första styrelsemöte.

 

Ha en fortsatt fin vecka!

Marianne 

 

 

Årsmöte samt senaste nytt
2021-06-08 17:08

Hej alla medlemmar!

 

Hoppas att allt är bra i sommarvärmen, som äntligen har kommit.

 

Vill passa på att påminna om att vi har årsmöte den 15 juni med start 19.00. Mötet kommer bli digitalt, så länk skickas ut till de som har anmält sig.  Du anmäler dig via mejl till kansli@ra19.se. Handlingar inför mötet finns här på hemsidan under dokument/årsmöte 2021.

 

Annat som händer just nu är att vi jobbar med  planeringen inför den kommande säsongen. Alla lag är anmälda till seriespelet. De flesta i Upplandsserien, men även några lag i Stockholmsserien.

 

Vi har också fått träningstiderna ifrån kommunen, så ett träningsschema kommer ut i början på sommaren. Tiderna börjar gälla från och med ve 34, dvs måndag den 23 augusti.

 

Ikväll ska jag på ett möte med Sigtuna IF för att diskutera ett kombinationslag för F07-09. Mer information kring upplägg mm kommer skickas ut direkt till F07-09 efter mötet. Det känns dock väldigt positivt att vi kan samverka inom kommunen för att skapa starka flicklag och behålla spelarna istället för att de ska behöva söka lag i andra kommuner. Vi har redan ett väl fungerande kombinationslag för F04-07.

 

Som vi informerade om tidigare, så kommer vi samla hela herrseniorverksamheten i RA19. Det kommer bli en spännande resa där vi ska skapa ett gemensamt lag för alla från fd H1 och H2. För att få ihop gruppen drar vi igång med några veckors gemensam fysträning från och med nu och fram till midsommar. Precis som på ungdomssidan kommer vi träna och spela matcher i båda våra hemmahallar, Ekillahallen och Rosershallen.

 

Till sist, så är vi i föreningen glada över att kunna bidra till en innebandysatsning i Afrika. Via kommunen och SIDA kommer vi skänka klubbor, skor mm.  Läs mer här: 

https://www.floorballafrica.se

 

Ha en härlig sommar!

Marianne

Ny ledarstab för HJ/JAS
2021-05-29 09:41
Jerry Hakefjäll till vänster och Erik Forsberg till höger i bilden

Inför den kommande säsongen har Kim Kulich och Linus Jämtdal, som under två säsonger  har varit våra JAS-tränare, valt att tacka för sig. Även vår HJ-tränare Emil Lund har slutat på grund av flytt till Örebro.

 

Det är inte lätt att ersätta så duktiga och omtyckta ledare, men nu kan vi äntligen presentera våra nya tränare. 

 

Huvudtränare, Erik Forsberg 50 år, bor i Rosersberg.

Erik började med innebandy i början på 80 talet. Senaste 10 åren har Erik verkat som tränare i Rosersberg och Arlanda. Till största delen för P04/05, men även HJ samt P10/11. Senaste året har Erik varit seniortränare för SK Vides herrlag. Erik är en tränare som tänker innebandy 24/7 och flitigt "utnyttjats" som instruktör på svenska innebandyförbundets utvecklingscamp, SFYC. Erik kommer leda vår JAS och HJ2 verksamhet under säsongen som kommer. Erik är gift och har 4 barn, tre spelar innebandy och en handboll.

 

Assisterande, Jerry Hakefjäll, bor i Täby

Jerry är 58 år gammal och har varit tränare för två mycket framgångsrika årskullar i först Täby IS P97 och sen Täby FC P04 under sammanlagt 16 års tid. Jerry verkade under denna period också som ordförande i Sportgruppen, en länk mellan träningsgrupper och styrelse. Jerry är gift och har två innebandyspelande (förstås) pojkar.


Varmt Välkomna båda två in i era nya roller i RA19

 

Nu är stommen satt för vår HJ/JAS verksamhet. Vi återkommer under sommaren med eventuella ytterligare tillskott till ledarstaben.

 

Sedan innan är organisationen klar för de yngre juniorerna med tränare till HJ17 i form av i RA19 redan etablerade tränarna och spelarna Oscar Ekfeldt och Simon Holmström. Det känns enormt skönt att vi har kunnat göra klart så mycket så tidigt. Nu kan vi börja med försäsongsträningen och se till att komma väl förberedda till en höst som förhoppningsvis kommer kunna erbjuda massor med matcher med publik i både Serier och Cuper.

 

Vi syns i hallarna!

 

Anders Ekeroth

Sportchef Herrjuniorer RA19

Välkommen på årsmöte 15 juni 19.00
2021-05-24 12:14

Alla medlemmar kallas härmed till årsmöte med RA19 den 15 juni 19.00. Mötet kommer ske digitalt. Länk mejlas ut dagen innan till alla som har anmält sig.

Du anmäler dig genom att senast fredag den 11 juni mejla till kansli@ra19.se . 

Handlingar inför mötet kommer läggas upp under dokument/årsmöte 2021 här på hemsidan. Jag återkommer med information när du kan gå in och läsa.

Redan nu finns tre viktiga dokument upplagda; agenda, förslag till  nya stadgar för RA19 samt förslag till medlemsavgifter och spelaravgifter inför säsongen 2021/22 (Observera att vi föreslår ett nytt upplägg med en låg medlemsavgift samt spelaravgifter anpassade efter ålder).

 

Välkommen!

Styrelsen RA19

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sociala medier
Våra sponsorer
Insamling
Stötta din förening
Idrottsförsäkring