SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersberg Arlanda IBK
DJ/JAS

Välkommen till RA19/VAIK DJ/JAS

Vårt samarbete med Väsby AIK fortsätter och har utökats med fler spelare. Denna säsong samverkar vi i fyra serier DJ/JAS, DJ1, DJ2 samt röd svår.

 

Vi tränar i två träningsgrupper där onsdagar är vår gemensamma träningskväll. DJ1/JAS tränar i Rosershallen och DJ2/röd tränar i Söderviksskolan. 

 

Välkommen!

Vi stöder Rosa bandet under oktober månad
2021-10-07 15:08

Förra året startade vi oktober med att stödja "rosa bandet". Det gjordes under oktober månad med en special framtaget rosa matchställ. Det blev en super succé trots att matcherna i slutet av oktober förra året lades ner pga av pandemin. Trots det lyckades vi samla in 15 440kr vilket var oerhört bra jobbat tillsammans med alla er.

 

Nu gör vi sammas sak i år dvs sätter på oss det rosa matchstället lagom till premiären på Lördag. Vi kommer att skänka 10kr för varje mål vi gör och släpper in under oktober månad. Vi vill också ha er hjälp med att stötta vårt lag och rosa bandet kampanjen.

 

Vill man vara med och stötta denna viktiga kampanj så går man in på vårt Instagram konto (ra19sigtuna) och skickar ett meddelande till oss där man uppger namn och mobnilnr så är ni med i Rosa bandet kampanjen tillsammans.

 

RA19/sigtuna

Serie premiär på Lördag 9 okt, 15.00 i Prästängshallen
2021-10-07 14:57
Premiär i serie RÖD svår till helgen!
 
Segrare i Hagundacupen 2021
2021-09-12 23:15
Vinnare i Hagundacupen 2021

Då var det äntligen dags att få börja spela match och cup, som vi längtat. Hagundacupen i Uppsala i fina IFU arena där vi huserat sedan i fredags fram till i eftermiddag (söndag)

 

Tre gruppspelsmatcher stod på programmet mot bra motstånd i form av Storvreta, Sirius och Sala. Tre tuffa gruppspelsmatcher för att sedan nå slutspel. Vi gör ett bra gruppspel där vi spelar oavgjort mot duktiga Storvreta, gör en enormt bra insats mot Sirius där vi vinner med 6-1 för att sedan avsluta gruppspelet med ett oavgjort resultat mot Sala. Vi slutar två i gruppen och i kvartsfinal väntar Vide. Kvartsfinalen blir en svängig match där vi går segrande med 2-0 efter en bra kämpa insats ifrån alla.

 

Därifrån åker vi till vår cupbas Pilsbo för att äta middag och få lite lugn och ro innan det är dags för semifinal. Semifinalen startar Söndag förmiddag mot Västerås som vunnit grupp A. Semifinalen blir ett fyrverkeri från vår sida där lite sega och trötta spelare innan match växlar upp och sätter högsta fart från matchstart. En oerhört bra match där vi verkligen dominerar och slutligen vinner mycket välförtjänt.

Final väntar mot duktiga Åkersberga som i sin semifinal slog ut Storvreta. Finalen blir en mycket svängig historia där vi börjar bra men målen går inte vår väg. Med en period kvar är det underläge med 1-3. Vi har ett riktigt bra paus snack där vi bestämmer att vi inte ska förlora och ska dom vinna så ska dom verkligen få jobba för det. Vi vet att dom är tröttare än oss.

 

Med 5 minuter kvar är det kvitterat och vi har verkligen tagit över matchen. Chanser skapas i varje byte och tjejerna tar ut det absolut sista dom har. Men med 4 minuter kvar tar Åkersberga återigen ledningen något som verkligen inte är rättvist.

 

Vi tar en timeout med 2,20 kvar av matchen där vi bestämmer oss för att verkligen kräma ut den sista energi vi har kvar. Kvitteringen kommer mycket rättvist med 1, 45 kvar av matchen.

 

Detta blir också resultatet efter fulltid och staraffar väntar som avgörande. Där och då efter många tuffa matcher och trötta ben och huvuden bestämmer sig tjejerna att detta är vår turnering och den ska vi vinna.

 

Vår fantastiske målvakt Freja räddar dom första två straffarna medan My sätter den första för oss och Zelda sedan avgör med att sätta den andra straffen och vinsten är ett faktum.

 

Tjejer, ni kan vara stolta över er insats på och utamnför banan. Ni föräldrar ska veta att dom är ett föredöme där vi till och med fick berömm av domarna i två av matcherna, bara en sådan sak.

 

Ett stor tack också till våra eminenta lagledare Pontus och Helene som fixat och roddat så att allt skulle bli bra vilket det verkligen blev. En stjärna i boken ska även Helena Bohman ha som också fixat med mat och tvättat seger tröjorna kvällen innan final, vilket blev ett vinnande koncept.

 

Bra start på säsongern som kommer att bli fantastisk om vi tränare får gissa.

 

MVH

Niclas & David

 

 

En märklig säsong går mot sitt slut
2021-05-15 23:44
Följ oss gärna på Instagram: RA19 sigtuna

En säsong som aldrig förr och vi hoppas att det inte fler säsonger som den som varit. Trots det har vi massor av bra minnen och erfarenheter att ta med oss in i nästa säsong.

Vi slog i hop två lag till ett vilket blivit riktigt bra. En trupp på 19 spelare som vi behållit under hela säsongen vilket är superkul. Vi har också tränat på under hela säsongen trots få matcher och få cuper och tjejerna har varit motiverade vilket värmer oss tränare.

 

Vi hann åtminstone bli inbjudna till Fatpipe invitation i september där vi gick hela vägen till final men förlorade mot Svergies bästa 06-lag Pixbo Wallenstam.

Sedan hann vi med Älvsjö cupen innan Scorpion cup blev instället och serien likaså som vi börjat riktigt bra.

 

Vi minns tillbaka på en månads träning ute med löpning i snö, regn och blåst och då är det tur att vi är ett lag då alla spelare bet ihop och bjöd till.

Alla spelare har under säsongen blivit bättre och utvecklats något som vi tränare glädjs åt vilket bådar gott till kommande säsong.

 

Vi är nu inne i slutfasen av säsongen och kommer att avsluta den på Söndag med en sista match mot Sirius för att därefter grilla lite korv och summera säsongen.

 

Vi har redan hunnit titta igenom och börja planera för nästa säsong där vi kommer att spela i Stockholm och serie RÖD svår. Vi hoppas också kunna få in ett par spelare till för att stärka upp vår trupp till kommande säsong.

 

Vi kommer att spela Hagunda cupen, Bäst i stan och Scorpion cup under hösten. Vi har också satt som ett litet mål att försöka åka till Prag nästa sommar och spela cup där.

 

Vi tränare vill till sist tacka alla spelare som varit exemplariska under säsongen trots den pandemi som råder och nya spelare att lära känna.

 

Så med sista träningen igår och ett avslutadande beep test, bra jobbaat ni tjejer som var där.

 

Ni som inte redan följer oss på instagram gör gärna det där vi finns under namnet: RA19sigtuna

 

PS: ni spealre kommer även att få ett träningsprogram att jobba med under sommaren så att ni kommer förberedda till nästa säsong som startar någon gång i Augusti.

 

Tack för denna säsong!

MVH Ledarna

Älvsjö cupen och en 4:e plats
2020-10-26 10:21
Trots att höstlovet låg runt hörnet så hade vi en bra trupp till Älvsjö cupen.
Som yngsta lag på pappret så skulle detta bli en rolig utmaning för våra tjejer och ett bra tillfälle att vässa formen till Scorpion Cup som ligger runt hörnet dvs en vecka bort.

Vi sammanfattar cupen med jämna matcher och bitvis riktigt bra spel där vi tar med oss bland annat en första period mot Älvsjö som är riktigt bra med högt presspel och högt tempo som blir höjdpunkten ur ett spel perspektiv.

Sedan finns det också saker att träna på då vi har perioder då vi inte kommer upp till vår potential vilket så klart ger oss möjligheten att träna vidare på dessa saker. Vi behöver nöta och slipa på detaljer som som frislag och spel 5 mot 4.

Vi åker ifrån cupen med ytterligare erfarenhet av cup spel vilket skiljer sig från det vanliga seriespelet.

Nu laddar vi för en ny vecka trots höstlov och laddar för Fredagen då Scorpion cup börjar.

GRUPP B Scorpion cup:
Bele Barkarby 05/06 
Nykvarn 05/06
Åkersberga F05
RA19/sigtuna

Vi kommer att se till att matcherna sänds via Solid sport för er som vi vara med och följa oss.

MVH
Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Rosersberg Arlanda IBK, 07/12 20:56 
Rosersberg Arlanda IBK, 30/10 21:11 
Rosersberg Arlanda IBK, 17/10 07:51 
Rosersberg Arlanda IBK, 14/10 18:22 
Rosersberg Arlanda IBK, 11/10 17:23 
Rosersberg Arlanda IBK, 29/09 09:31 
 
Sociala medier
Våra sponsorer
Livesändning
Stötta din förening
Idrottsförsäkring