SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersberg Arlanda IBK
Flickor 04-07
En märklig säsong går mot sitt slut
2021-05-15 23:44
Följ oss gärna på Instagram: RA19 sigtuna

En säsong som aldrig förr och vi hoppas att det inte fler säsonger som den som varit. Trots det har vi massor av bra minnen och erfarenheter att ta med oss in i nästa säsong.

Vi slog i hop två lag till ett vilket blivit riktigt bra. En trupp på 19 spelare som vi behållit under hela säsongen vilket är superkul. Vi har också tränat på under hela säsongen trots få matcher och få cuper och tjejerna har varit motiverade vilket värmer oss tränare.

 

Vi hann åtminstone bli inbjudna till Fatpipe invitation i september där vi gick hela vägen till final men förlorade mot Svergies bästa 06-lag Pixbo Wallenstam.

Sedan hann vi med Älvsjö cupen innan Scorpion cup blev instället och serien likaså som vi börjat riktigt bra.

 

Vi minns tillbaka på en månads träning ute med löpning i snö, regn och blåst och då är det tur att vi är ett lag då alla spelare bet ihop och bjöd till.

Alla spelare har under säsongen blivit bättre och utvecklats något som vi tränare glädjs åt vilket bådar gott till kommande säsong.

 

Vi är nu inne i slutfasen av säsongen och kommer att spela en tränings match efter den 1 juni för att åtminstone avsluta säsongen med att få spela match.

 

Vi har redan hunnit titta igenom och börja planera för nästa säsong där vi kommer att spela i Stockholm och serie RÖD svår. Det kan även bli som så att vi anmäler oss till DJ17 också vilket i så fall blir en riktigt utmaning.

 

Vi kommer att spela Hagunda cupen, Bäst i stan och Scorpion cup under hösten. Vi har också satt som ett litet mål att försöka åka till Prag nästa sommar och spela cup där.

 

Vi tränare vill till sist tacka alla spelare som varit exemplariska under säsongen trots den pandemi som råder och nya spelare att lära känna.

 

Nu jobbar vi på in i det sista för att sedan få en bra och rolig start på nästa säsong.

 

Ni som inte redan följer oss på instagram gör gärna det där vi finns under namnet: RA19sigtuna

 

Tack

MVH Ledarna

Älvsjö cupen och en 4:e plats
2020-10-26 10:21
Trots att höstlovet låg runt hörnet så hade vi en bra trupp till Älvsjö cupen.
Som yngsta lag på pappret så skulle detta bli en rolig utmaning för våra tjejer och ett bra tillfälle att vässa formen till Scorpion Cup som ligger runt hörnet dvs en vecka bort.

Vi sammanfattar cupen med jämna matcher och bitvis riktigt bra spel där vi tar med oss bland annat en första period mot Älvsjö som är riktigt bra med högt presspel och högt tempo som blir höjdpunkten ur ett spel perspektiv.

Sedan finns det också saker att träna på då vi har perioder då vi inte kommer upp till vår potential vilket så klart ger oss möjligheten att träna vidare på dessa saker. Vi behöver nöta och slipa på detaljer som som frislag och spel 5 mot 4.

Vi åker ifrån cupen med ytterligare erfarenhet av cup spel vilket skiljer sig från det vanliga seriespelet.

Nu laddar vi för en ny vecka trots höstlov och laddar för Fredagen då Scorpion cup börjar.

GRUPP B Scorpion cup:
Bele Barkarby 05/06 
Nykvarn 05/06
Åkersberga F05
RA19/sigtuna

Vi kommer att se till att matcherna sänds via Solid sport för er som vi vara med och följa oss.

MVH
Ledarna
Vinst mot Björklinge i gårdagens Fredagsmys i Rosershallen
2020-09-19 20:34
Igår var det Fredagsmys i Rosershallen då Björklinge kom på besök.

Efter lite sjukstuga i laget så var vi dock redo att få möjligheten att matchas mot ett bra lag som vi förra säsongen hade i serien vilket då slutade med förlust borta och vinst hemma.

Efter en lite trevande start där vi faktiskt inte är på tårna så var det Björklinge som tog ledningen efter drygt 8 minuter. Ett par minuter senare var det kvitterat genom Alicia Bohman. Med 4 minuter kvar av den första perioden så tog bortalaget ledningen igen för att en minut senare tappa ledningen och kvitterat till 2-2 genom Alicia Bohman igen som också var period paus resultat.

Den andra perioden kan sammanfattas med endast ett mål genom Moa Larsson Jansson vilket gjorde att vi var i ledning 3-2 med en period kvar att spela.

Början av tredje perioden spelar vi bra med lite högre tempo och lyckas utöka ledningen till 4-2 genom återigen Moa Larsson Jansson.
Björklinge reducerar till 4-3 med 13 minuter kvar. 11.28 in i tredje perioden gör Alicia Bohman 5-3 som sedan reduceras ytterligare en gång till 5-4 med 6 minuter kvar.

Därefter händer inte jätte mycket och spelet böljar lite fram och tillbaka vilket också resulterar i att vi vinner med 5-4, en bra skalp med två veckor kvar till serie premiären borta mot Vaxholm den 4:e oktober.

Nu laddar vi för en ny vecka med träning Måndag och Onsdag.

MVH
RA19/sigtuna tränarna
Final i Fatpipe Invitation
2020-09-19 19:57
Då är vi igång och vi ser fram emot en spännande och rolig säsong. Vi kommer i år att spela i Stockholm och Pantamera Röd medel Norra.

Vi ser gärna att ni också följer oss dels via Instagram där vi heter RA19/sigtuna men även på Solid sport där vi har en egen kanal som också heter RA19/sigtuna där vi kommer att streama våra matcher kommande säsong.

Vår säsong har redan börjat och detta gjordes med att spela Fatpipe Invitation i Linköping förra helgen. En prestige turnering som vi blev inbjudna till efter att ha haft en bra förra säsong.

Och efter att ha besegrat både Linköping, IK Stanstad och Jakobsberg blev det dags för final mot Pixbo Wallenstam som blev ett nummer för stort för oss. Pixbo blev mycket rättvist vinnare men vi tar med oss en sliverpeng tillbaka vilket vi är nöjda med efter bra spel under hela förra helgen nere i Linköping.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Rosersberg Arlanda IBK, 13/05 09:44 
Rosersberg Arlanda IBK, 04/02 20:02 
Rosersberg Arlanda IBK, 21/01 17:05 
Rosersberg Arlanda IBK, 20/01 20:14 
Rosersberg Arlanda IBK, 15/01 16:53 
Rosersberg Arlanda IBK, 22/12 18:54 
 
Sociala medier
Våra sponsorer
Insamling
Stötta din förening
Idrottsförsäkring