SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersberg Arlanda IBK
Herrar A-lag
Christian Sandsund är hemma!
2022-05-06 16:59
Crille Sandsund vänder hem!

Vi har drömt, hoppats & längtat!

Efter tre säsonger i Superligan så är han äntligen hemma igen!

 

Christian som har en enastående säsong bakom sig lämnar nu Superligan & vänder hem till RA!

 

På 34 tävlingsmatcher under den gångna säsongen så blev det fina 43 poäng i världens bästa liga!

Totalt blev det 81poäng på 87 tävlingsmatcher för IK Sirius IBK.

 

Christian som anslöt som en riktig talang säsongen 15/16 & levererade storstilat direkt då han levererade 46 poäng på 21 matcher & var med & sköt upp Rosers i div 1.

Väl i div 1 så fortsatte han att visa vägen med 52 poäng på 23 matcher & var med det en stor anledning till att man som nykomling i div 1 tog sig hela vägen till en kvalfinal till allsvenskan. Två säsonger & ytterligare 100 poäng senare var det dags för att testa vingarna på allvar när IK Sirius IBK & Superligan knackade på dörren. Trots ett nysingnerat två årskontrakt så hittade vi en lösning för att Christian skulle få fortsätta att  flyga. Och som han gjorde det! Han har vuxit in i det för varje år & under den gångna säsongen var han förmodligen lagets viktigaste spelare & vann den interna poängligan

 

Men nu är han hemma! Rosershallen har en av sina största favoriter åter, för det är svårt att inte uppskatta den lite blyga killen som alltid jobbar hårdast & tränar mest & bäst!

 

RA är redo, Christian är redo, är Ni redo?

 

Välkommen hem Christian!

 
Sociala medier
Våra sponsorer
Insamling
Stötta din förening
Idrottsförsäkring