SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersberg Arlanda IBK
RA19/Sigtuna F04-07/DJ17
En märklig säsong går mot sitt slut
2021-05-15 23:44
Följ oss gärna på Instagram: RA19 sigtuna

En säsong som aldrig förr och vi hoppas att det inte fler säsonger som den som varit. Trots det har vi massor av bra minnen och erfarenheter att ta med oss in i nästa säsong.

Vi slog i hop två lag till ett vilket blivit riktigt bra. En trupp på 19 spelare som vi behållit under hela säsongen vilket är superkul. Vi har också tränat på under hela säsongen trots få matcher och få cuper och tjejerna har varit motiverade vilket värmer oss tränare.

 

Vi hann åtminstone bli inbjudna till Fatpipe invitation i september där vi gick hela vägen till final men förlorade mot Svergies bästa 06-lag Pixbo Wallenstam.

Sedan hann vi med Älvsjö cupen innan Scorpion cup blev instället och serien likaså som vi börjat riktigt bra.

 

Vi minns tillbaka på en månads träning ute med löpning i snö, regn och blåst och då är det tur att vi är ett lag då alla spelare bet ihop och bjöd till.

Alla spelare har under säsongen blivit bättre och utvecklats något som vi tränare glädjs åt vilket bådar gott till kommande säsong.

 

Vi är nu inne i slutfasen av säsongen och kommer att avsluta den på Söndag med en sista match mot Sirius för att därefter grilla lite korv och summera säsongen.

 

Vi har redan hunnit titta igenom och börja planera för nästa säsong där vi kommer att spela i Stockholm och serie RÖD svår. Vi hoppas också kunna få in ett par spelare till för att stärka upp vår trupp till kommande säsong.

 

Vi kommer att spela Hagunda cupen, Bäst i stan och Scorpion cup under hösten. Vi har också satt som ett litet mål att försöka åka till Prag nästa sommar och spela cup där.

 

Vi tränare vill till sist tacka alla spelare som varit exemplariska under säsongen trots den pandemi som råder och nya spelare att lära känna.

 

Så med sista träningen igår och ett avslutadande beep test, bra jobbaat ni tjejer som var där.

 

Ni som inte redan följer oss på instagram gör gärna det där vi finns under namnet: RA19sigtuna

 

PS: ni spealre kommer även att få ett träningsprogram att jobba med under sommaren så att ni kommer förberedda till nästa säsong som startar någon gång i Augusti.

 

Tack för denna säsong!

MVH Ledarna

 
Sociala medier
Våra sponsorer
Insamling
Stötta din förening
Idrottsförsäkring