DJ/JAS

Vinst mot Björklinge i gårdagens Fredagsmys i Rosershallen
2020-09-19 20:34
Igår var det Fredagsmys i Rosershallen då Björklinge kom på besök.

Efter lite sjukstuga i laget så var vi dock redo att få möjligheten att matchas mot ett bra lag som vi förra säsongen hade i serien vilket då slutade med förlust borta och vinst hemma.

Efter en lite trevande start där vi faktiskt inte är på tårna så var det Björklinge som tog ledningen efter drygt 8 minuter. Ett par minuter senare var det kvitterat genom Alicia Bohman. Med 4 minuter kvar av den första perioden så tog bortalaget ledningen igen för att en minut senare tappa ledningen och kvitterat till 2-2 genom Alicia Bohman igen som också var period paus resultat.

Den andra perioden kan sammanfattas med endast ett mål genom Moa Larsson Jansson vilket gjorde att vi var i ledning 3-2 med en period kvar att spela.

Början av tredje perioden spelar vi bra med lite högre tempo och lyckas utöka ledningen till 4-2 genom återigen Moa Larsson Jansson.
Björklinge reducerar till 4-3 med 13 minuter kvar. 11.28 in i tredje perioden gör Alicia Bohman 5-3 som sedan reduceras ytterligare en gång till 5-4 med 6 minuter kvar.

Därefter händer inte jätte mycket och spelet böljar lite fram och tillbaka vilket också resulterar i att vi vinner med 5-4, en bra skalp med två veckor kvar till serie premiären borta mot Vaxholm den 4:e oktober.

Nu laddar vi för en ny vecka med träning Måndag och Onsdag.