SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersberg Arlanda IBK
RA19/Sigtuna F04-07/DJ17
Final i Fatpipe Invitation
2020-09-19 19:57
Då är vi igång och vi ser fram emot en spännande och rolig säsong. Vi kommer i år att spela i Stockholm och Pantamera Röd medel Norra.

Vi ser gärna att ni också följer oss dels via Instagram där vi heter RA19/sigtuna men även på Solid sport där vi har en egen kanal som också heter RA19/sigtuna där vi kommer att streama våra matcher kommande säsong.

Vår säsong har redan börjat och detta gjordes med att spela Fatpipe Invitation i Linköping förra helgen. En prestige turnering som vi blev inbjudna till efter att ha haft en bra förra säsong.

Och efter att ha besegrat både Linköping, IK Stanstad och Jakobsberg blev det dags för final mot Pixbo Wallenstam som blev ett nummer för stort för oss. Pixbo blev mycket rättvist vinnare men vi tar med oss en sliverpeng tillbaka vilket vi är nöjda med efter bra spel under hela förra helgen nere i Linköping.
 
Sociala medier
Våra sponsorer
Insamling
Stötta din förening
Idrottsförsäkring