SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosersberg Arlanda IBK
Pojkar 05-07
Serierna säsongen 2020-2021 i Stockholm ställs in!
2021-03-01 10:47

Baserat på tidigare beslut från Folkhälsomyndigheten samt efter samordning med Svenska Innebandyförbundet har Stockholms Innebandyförbund beslutat att serierna säsongen 2020-2021 ställs in.Detta innebär att tävlingssäsongen avslutas i samtliga serier administrerade av Stockholms Innebandyförbund. 


Lag i Blå och Röda serier 

Resterande seriematcher i slutet av mars ställs in. Seriespel 2.0 startas i början av april om detta tillåts. I annat fall kommer enstaka matcher att erbjudas så fort det tillåts.


Seriespel 2.0 (För lag som anmält sig från blå och röda serier)
Stockholms Innebandyförbund följer utvecklingen, men i nuläget med rådande smittspridning och de restriktioner samt eventuella ytterligare restriktioner finns en risk att seriespel 2.0 inte kan genomföras. 


Källa: https://www.innebandy.se/stockholm/inlagg/lista/samtliga-serier-avslutas-enligt-scenario-e/ 


Det senaste från Upplands Innebandyförbund är att de enstaka matcher som är planerade kommer att ställas in. Om läget förändras kommer UIBF att ordna enstaka matcher igen, för de lag som vill, så fort Folkhälsomyndigheten ger klartecken. Samtidigt är det olika restriktioner i olika kommuner och regioner. 

 
Sociala medier
Våra sponsorer
Insamling
Stötta din förening
Idrottsförsäkring